Ontwerp

Het ontwerp van een tuin is het begin van alles. Een mooi plan dat is afgestemd op uw specifieke eisen en wensen. alle ontwerpen worden met de hand gemaakt, en zijn een uniek exemplaar.

Omdat dit intellectueel eigendom betreft zijn er prijzen van toepassing, als ik de aanleg mag realiseren komen deze kosten te vervallen

Aanleg

Als er een mooi ontwerp op tafel ligt kan de volgende stap beginnen. De aanleg van de tuin. van kleine voortuin tot vrijstaande woning. Door goede contacten met vakspecialisten is geen project te moeilijk. U heeft bij mij een contactpunt, ik regel zelf alles met eventuele onderaannemers en leveranciers.


Onderhoud

Volledig ontzorgd worden of die specifieke klus laten uitvoeren waar u tegenop ziet. Onderhoud zit in de kern van mijn bedrijf. Het werk word vakkundig en snel uitgevoerd, met professionele machines. uiteraard ruimen wij eind van de dag alles keurig netjes op en voeren wij vrijgekomen afval af. 


Boomverzorging

Binnen een aantal beperkingen doe ik ook boomverzorgingsweken. Dit is voornamelijk bomen knotten (leibomen, dakbomen en losse vormen). Tuinbomen snoeien en bomen wegzagen. 
Ik ben niet gecertificeerd boomklimmer, dit kan ik dus niet uitvoeren, wel kan ik dit door een onderaannemer laten uitvoeren als dit nodig blijkt.


B2B

Ook voor collega ondernemers sta ik klaar, vraag naar de mogelijkheden en de tarieven.


Smart Landscaping

Een van de nieuwe ontwikkelingen voor de tuin is de integratie van zogenaamde smart landscaping solutions. Dit zijn opties om verschillende bestaande of nieuwe systemen aan te passen om bediening met een smartphone mogelijk te maken. Hierbij kunt u denken aan verlichtingssystemen of beregening. Maar ook voor een robotgrasmaaier zijn deze opties beschikbaar.