Over mij

Mijn naam is: Peter Bogaers.
 
Al van jongs af aan heb ik een interesse in de natuur en het groen, deels door mijn vader geïnspireerd.

Tegen de tijd dat ik een vakopleiding moest gaan kiezen was dan ook wel duidelijk dat dit in het groen zou zijn, waarna de keuze is gevallen op het hoveniers vak.

Na 3 jaar op de hoveniersopleiding gezeten te hebben en een bijbaantje op het tuincentrum heb ik eerst voor een aantal werkgevers gewerkt in de regio, maar al snel vond ik dat dingen beter konden. Vandaar dat ik toen heb besloten om als zelfstandig hoveniersbedrijf verder te gaan.

Vanuit deze historie is de naam Hydrangea Hoveniers ontstaan: de Hortensia (Hydrangea) was een plant waar ik veel affiniteit mee heb gekregen door de grote verschillen in de soort, wat past bij het vak van hovenier. De ene week onderhoud, en daarna weer een mooie tuin aanleggen.

Mijn klanten

De klantengroep is zeer divers en beslaat iedereen van de grote directeur tot de kassamedewerker. Voor iedereen proberen ik een passende oplossing te bieden. Met duidelijke afspraken waarbij iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Kwaliteit voert hierbij altijd de boventoon.

Door de ligging van het bedrijf met de werkplaats in Arnhem heb ik een breed werkgebied waarbij ik zowel in Nederland als ook in Duitsland werkzaam ben. Dit is uitdagend, alhoewel het ook kansen bied.